Megérkezett az OTP első beadványa a perünkhöz. Álláspontjuk szerint nem tehetnek semmiről, mert igazából nem is ők adták a hitelt. Csak teljesítési segédek, meghatalmazottak voltak, ezért kérik a kereset elutasítását. Állítólag az OTP Jelzálogbank Zrt. lenne a valódi alperes.
Az én álláspontom természetesen továbbra is az, hogy az OTP Nyrt.-vel van elszámolási vitám, hiszen az általam kifogásolt valamennyi "Tájékoztató törlesztőrészlet változásról" című dokumentumot ők küldték és ezek alapján az indokolatlanul magas törlesztőrészleteket szintén ők szedték be. Ha úgy gondolják, hogy az OTP Jelzálogbank (is) felelős, hát hívják perbe.
Ha esetleg mégis elutasítaná keresetemet a bíróság csütörtökön, másnak be lesz adva az új kereset mindkét alperes megjelölésével.
Ja és előkerült az ügyvédjük is.

Szerző: bántom  2012.01.03. 10:37 Szólj hozzá!

Címkék: per bíróság bank otp kamat kereset beadvány pertársaság

A bejegyzés trackback címe:

https://otppertarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr983515858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása